GETTHELOOK IN SAMENWERKING MET STYLE-AMSTERDAM

HOE EEN BASIC T-SHIRT TOCH STIJLVOL MAKEN- Door Lotte


Een simpel T-shirt hoeft niet alleen thuis gedragen te worden. Zo kun je een T-shirt door bepaalde tricks toch gemakkelijk stijlvol maken.

  • Wanneer je toch wat meer vorm in het shirt wilt krijgen kun je er een knoop in maken. Door een knoop in je shirt te maken komt je figuur er meteen mooier uit en het ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit! Let op dit kan wel alleen met een shirt dat wijd genoeg is, wanneer dit niet zo is kan het shirt beschadigen.
  • Wil je liever niet je buik showen? Dan kun je ook je T-shirt in je broek doen. Zorg er dan wel voor dat je dit niet te strak doet, dit kan er namelijk een beetje gek uitzien. Trek er daarom weer een stukje uit zodat het mooi over je broek valt.
  • Verder kun je ook alleen het voorste puntje van je shirt in je broek stoppen. Dit maakt je outfit net wat spannender dan dat je het los laat hangen.
  • Wanneer je voor een wat stoerdere outfit wilt gaan is het juist leuk om je shirt uit je broek te laten hangen. Draag er verder nog een paar sneakers onder en je bent ready to go.